Ons werk, dat past in uw straatje!
Openingstijden showtuin

Maandag t/m vrijdag:
08.00 - 17.00 uur

Zaterdag (op afspraak):
08:00 - 15.30 uur

Neem contact op

Dirksen Bestratingen
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
(terrein Sandro Groep)

T. 0318 - 462 067
E. info@dirksenbestratingen.nl

  • Home
  • Werkzaamheden

Werkzaamheden tuinaanleg

Bestrating oprit, terras of complete tuin

Stratenmaken is de core-business van Dirksen Bestratingen. Wanneer u bestrating wilt voor uw oprit, terras of complete tuin kunt u bij ons rekenen op kwaliteit! Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw tuin. 

Sierbestrating 

Keramische buitentegels leggen

Wilt u onkruidvrije bestrating? Keramische tegels buiten leggen is de oplossing! Het aanleggen van bestrating met keramische buitentegels is specialistisch werk. Dirksen Bestratingen heeft een speciale legtechniek ontwikkeld voor het aanleggen van deze duurzame en onderhoudsvriendelijke tegels. Dit betekent voor u exclusief genieten!

Keramische buitentegels 

Grondwerk

Een goede basis voor de aanleg van bestrating is het grondwerk. Bij Dirksen Bestratingen zorgen we voor de afvoer en aanvoer van zwarte grond en wit zand; we creƫeren hoogteverschillen; we leggen drainage aan. We hebben de expertise voor kleinschalig grondwerk tot groot machinaal grondwerk!

Grondwerk 

Schuttingen plaatsen

Een belangrijk element, zeker in een achtertuin, is een schutting. Schuttingen bieden privacy en vormen een afscheiding. Dirksen Bestratingen plaatst voor u de mooiste schuttingen! Met hout, beton, metselwerk of schanskorven is er altijd iets dat bij uw stijl past. Ook een natuurlijke tuinafscheiding behoort tot de mogelijkheden. 

Schuttingen 

Veranda, overkapping of tuinhuis bouwen

Genieten van het mooie weer en de frisse buitenlucht: dat is goed voor ieder mens! Het is dan ook niet verwonderlijk dat in veel tuinen de mooiste veranda's, overkappingen en tuinhuizen te vinden zijn. Wilt u uw tuin ook compleet maken? Wij bouwen voor u de mooiste buitenverblijven waar u volop van kunt genieten! 

Veranda's 

Kunstgras

Een gazon dat altijd groen blijft en dat u nooit hoeft te maaien? Dat kan met kunstgras! De soorten die Dirksen Bestratingen gebruikt, zijn zo verfijnd dat het nauwelijks van echt te onderscheiden is. Kunstgras aanleggen vraagt kennis en ervaring. Wij kunnen voor u de mooiste gazons van kunstgras aanleggen. 

Kunstgras 

Vlonders in uw tuin bouwen

Een vlonder van hardhout of composiet heeft een natuurlijke uitstraling. Wilt u een vlonder in uw tuin laten aanleggen? Dit is heel mooi onder een veranda, aan het water of bij de entree van uw woning! Wij bouwen voor u de mooiste vlonders, van hoge kwaliteit en met duurzame materialen. 

Vlonders 

Dakterrassen en balkons aanleggen

Het aanleggen van dakbestrating, balkonvloeren en dakterrassen is specialistisch werk. Dirksen Bestratingen legt als geen ander de mooiste dakterrassen en balkons aan! Daarbij werken we meestal met keramische tegels op dragers die in hoogte verstelbaar zijn. Ook bouwen we houten vlonders op balkons of vlonders van composiet.

Exclusieve Dakterrassen 

Binnenbestrating: Klinkers in huis

Dirksen Bestratingen is niet alleen buiten actief. We zijn ook specialist in binnenbestrating. Wilt u Waaltjes in huis leggen? Ontdek de mogelijkheden! Binnenklinkers zijn beschikbaar in allerlei stijlen. Bestrating in huis is een nieuwe trend; wij hebben al de nodige ervaring! 

Exclusieve Binnenvloeren 

Offerteaanvraag

Vraag uw offerte aan via het onderstaande formulier

Nu aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag (op afspraak): 08.00 - 15.30 uur

Contact
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
T. 0318 - 462 067
info@dirksenbestratingen.nl
Waarom Dirksen Bestratingen?
  • Complete tuinaanleg
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Grote showtuin voor inspiratie & advies
  • Vakmensen met oog voor detail
  • Werk van de hoogste kwaliteit
  • Heldere afspraken
  • Uitstekende service & garantie
  • Beoordeling van een 9 gemiddeld
Volg ons op Facebook!
188