Ons werk, dat past in uw straatje!

Lees klantbeoordelingen

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9! Lees in de reviews waarom.

Neem contact op

T. 0318 - 462 067
E. info@dirksenbestratingen.nl

Kunstgras

Kunstgras-leggen-tuin

Kunstgras, nét echt!

Kunstgras is tegenwoordig zo verfijnd dat het nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Door de ‘’dorre’’ grassprietjes tussen de meerkleurige groene vezels, ontstaat er een natuurgetrouw gazon. Mits op de juiste manier verwerkt, kunt u jarenlang genieten van een siergazon dat u niet hoeft te bemesten, besproeien of te maaien. Kortom: zeer onderhoudsvriendelijk. Kunstgras aanleggen vergt kennis en ervaring.

Voorbereiding kunstgras

De grond dient afgegraven te worden, er dient een goede fundering aangebracht te worden welke verdicht en geprofileerd dient te worden en tot slot dient het kunstgras geïnstalleerd, verlijmd en op maat gesneden te worden. Dirksen Bestratingen beschikt over professioneel materieel en speciaal opgeleid personeel die deze werkzaamheden voor u met de grootste nauwkeurigheid kunnen verzorgen.

Kunstgras laten aanleggen

Kunstgras laten leggen door Dirksen Bestratingen zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een prachtig kunstgras gazon en de garantie heeft dat het 100% goed gebeurt.


Offerte kunstgras aanvragen

Wilt u een offert aanvragen voor het aanleggen van kunstgras? Vul onderstaand formulier in en wij laten snel van ons horen!

198