Ons werk, dat past in uw straatje!

Lees klantbeoordelingen

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9! Lees in de reviews waarom.

Neem contact op

T. 0318 - 462 067
E. info@dirksenbestratingen.nl

Tuinaanleg

Bestrating oprit, terras of complete tuin

Stratenmaken is de core-business van Dirksen Bestratingen. Wanneer u bestrating wilt voor uw oprit, terras of complete tuin kunt u bij ons rekenen op kwaliteit! Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw tuin. 

Sierbestrating 

Keramische buitentegels leggen

Wilt u onkruidvrije bestrating? Keramische tegels buiten leggen is de oplossing! Het aanleggen van bestrating met keramische buitentegels is specialistisch werk. Dirksen Bestratingen heeft een speciale legtechniek ontwikkeld voor het aanleggen van deze duurzame en onderhoudsvriendelijke tegels. Dit betekent voor u exclusief genieten!

Keramische buitentegels 

Schuttingen plaatsen

Een belangrijk element, zeker in een achtertuin, is een schutting. Schuttingen bieden privacy en vormen een afscheiding. Dirksen Bestratingen plaatst voor u de mooiste schuttingen! Met hout, beton, metselwerk of schanskorven is er altijd iets dat bij uw stijl past. Ook een natuurlijke tuinafscheiding behoort tot de mogelijkheden. 

Schuttingen 

Kunstgras

Een gazon dat altijd groen blijft en dat u nooit hoeft te maaien? Dat kan met kunstgras! De soorten die Dirksen Bestratingen gebruikt, zijn zo verfijnd dat het nauwelijks van echt te onderscheiden is. Kunstgras aanleggen vraagt kennis en ervaring. Wij kunnen voor u de mooiste gazons van kunstgras aanleggen. 

Kunstgras 

400