Beoordeling 9. Lees klantbeoordelingen
Beoordeling 9. Lees klantbeoordelingen
Ons werk, dat past in uw straatje!
Laatst opgeleverde project
tuin-aanleg-Veenendaal

Composiet vlonder van Trentino vlonderplanken. Opgebouwd op de volgende manier: Ondervloer van beton. Op deze ondervloer hebben we zwarte gronddoek aangebracht. Vervolgens de hardhouten constructie geplaatst. Op deze constructie composiet vlonderplanken bevestigd (onzichtbaar).

Ook hebben we in deze achtertuin bestrating gelegd (Kleurvaste tegels), en In-Lite verlichting geplaatst. 

Bekijk project

Reviews

Beoordelingen

9.0
Gebaseerd op 55 klantbeoordeling(en)
Meest recente beoordeling: 16 november 2017

Scoreverdeling

Service
8.0
Collectie
8.4
Deskundigheid
9.3
Kwaliteit
9.0
Zou u Dirksen bestratingen aanbevelen?
9.3
schreef op 16 november 2017

"Op zoek naar een bestratingsbedrijf dat net iets meer kon dan tegels op een rijtje in het zand leggen kwamen we uit bij Dirksen. Hier werd prima mee gedacht en meegekeken met wat er mogelijk was op de 2 patio's naast ons huis, waar tegels zwevend gelegd moesten worden vanwege de afwatering. Klus prima uitgevoerd en ook de door ons gevraagde elektro technische werkzaamheden perfect gedaan. Én geen verrassingen achteraf, ook dat is erg prettig. Verder een heel aangenaam contact en prettig team om mee te werken. Kortom, zeker aan te raden."


Gemiddelde score: 8.4
schreef op 16 november 2017

"Ons terras, ± 60 m2, is keurig afgewerkt met Italiaanse keramische tegels 60 x 60 cm, zorgvuldig door ons uitgezocht. Maandagmorgen vroeg gestart en woensdag 12.00 uur afgerond. De mannen hebben hard gewerkt. Alles aan meubels, pergola, plantenbakken zouden worden verplaatst en weer teruggezet. De mannen dachten dat we het zelf wel weer terug zouden zetten........ Al met al een groot succes!!"


Gemiddelde score: 7.6
schreef op 22 oktober 2017

"Zeer klant vriendelijk en deskundige vaklui hebben van ons voortuintje een vriendelijk en onderhoudvriendelijk tuintje gemaakt"


Gemiddelde score: 8.6
schreef op 21 oktober 2017

"Er wordt hard gewerkt. Personeel is plezierig in de omgang. Deskundig advies."


Gemiddelde score: 8
schreef op 20 oktober 2017

"Ons dakterras is eindelijk weer iets waar je wil zijn! De buren hadden minimaal last (en dat in Amsterdam) maar bovenal servicegerichte, fijne rustige en deskundige werkers. Prima creatieve oplossingen en adviezen. Dus mooie tegels en een mooi op maat gemaakt hekwerk van Bert Barten."


Gemiddelde score: 8.2
schreef op 17 oktober 2017

"Onze veranda is prachtig geworden met de keramische tegels. Wij gaan hier van genieten!!!"


Gemiddelde score: 10
schreef op 03 oktober 2017

"Hele fijne zaak, goed advies en zeer deskundige plaatsing van de tegels op ons balkon. Het balkon kende meerdere uitdagingen. Het liep scheef en er waren diverse obstakels en een goot. Alles is goed en deskundig weggewerkt. Een aanrader."


Gemiddelde score: 8.6
schreef op 10 september 2017

"Ben zeer tevreden over Dirksen Bestratingen! Leuk contact, goede afspraken en goed werk geleverd. Enige probleempjes waren snel opgelost en in goed overleg. Geniet van onze super mooie tuin in Amsterdam! Bedankt"


Gemiddelde score: 9.8
schreef op 19 juli 2017

"Ons terras is heel netjes gelegd en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Ondanks een tegenvaller met de afwatering, is het geheel toch binnen de geplande twee dagen uitgevoerd. Er wordt met je meegedacht om tot een mooi resultaat te komen, waarmee ze terecht trots op hun werk zijn."


Gemiddelde score: 9.2
schreef op 19 juli 2017

"Nadat de eerste werkzaamheden niet waren gegaan zoals verwacht, is het met grote zorgvuldigheid in orde gemaakt met als gevolg een prachtig eindresultaat."


Gemiddelde score: 8
schreef op 12 juli 2017

"Er is uitstekend werk geleverd. Wij zijn bijzonder tevreden met de nieuwe keramische tegels op ons dakterras."



Gemiddelde score: 10
schreef op 11 juli 2017

"Wij waren goed tevreden"


Gemiddelde score: 10
schreef op 19 juni 2017

"Heel erg tevreden over het eindresultaat. Kwaliteit van afwerking is hoog, met zorg gedaan en hebben duidelijk eer in hun werk."


Gemiddelde score: 9.2
schreef op 17 juni 2017

"Balkon laten bekleden met keramische tegels en gemonteerd op tegeldragers. Zeer vriendelijk geholpen en goed advies. Monteurs erg vriendelijk en behulpzaam.Zeer netjes opgeleverd incl schoonmaken."


Gemiddelde score: 9.4
schreef op 15 juni 2017

"Ons terras, ± 60 m2, is keurig afgewerkt met Italiaanse keramische tegels 60 x 60 cm, zorgvuldig door ons uitgezocht. Maandagmorgen vroeg gestart en woensdag 12.00 uur afgerond. De mannen hebben hard gewerkt. Alles aan meubels, pergola, plantenbakken zouden worden verplaatst en weer teruggezet. De mannen dachten dat we het zelf wel weer terug zouden zetten........ Al met al een groot succes!!"


Gemiddelde score: 7.6
schreef op 15 juni 2017

"Voor mijn appartement zijn twee dakterrassen aangelegd met keramische tegels. Uitstekend resultaat!"


Gemiddelde score: 10
schreef op 14 juni 2017

"Wij hebben ons terras met GeoCeramica tegels laten leggen. De mannen werken hard (ondanks de warmte) goed en netjes. Verschillende noodzakelijke aanpassingen en mogelijkheden werden vooraf overlegd. In korte tijd, 1 ½ dag, lag het hele terras er in, inclusief voegen. Het resultaat is bijzonder mooi en we zijn zeer tevreden."


Gemiddelde score: 9.2
schreef op 06 juni 2017

"klantvriendelijke, communicatief vaardige vakmannen. Zeer tevreden met ons nieuwe terras!"


Gemiddelde score: 10
schreef op 18 mei 2017

"ongeveer 3 maanden geleden heeft Dirksen Bestrating onze tuin opnieuw aangelegd. In het voortraject kregen we goed advies over de mogelijkheden binnen het budget. Tijdens de aanleg werd er hard gewerkt en werden noodzakelijke aanpassingen netjes overlegd. Wat mij betreft hadden ze zelf iets meer intiatief mogen nemen aangezien zij de specialisten zijn, maar beter iets te veel vragen dan iets te weinig. We zijn dus zeer tevreden en ook na een aantal maanden is het resultaat nog steeds perfect."


Gemiddelde score: 8.6
schreef op 12 mei 2017

"prima werk geleverd, en alles in goed overleg. misschien zou het goed zijn als jullie een leverancier van roosters en goten bij jullie aanbiedingen kunnen aanbevelen, om de randen van terrassen en dergelijke nog mooier af te werken."



Gemiddelde score: 8.4
schreef op 14 april 2017

"Onze tegels in voor- en achtertuin waren verzakt. Deze hebben wij deze opnieuw laten bestraten door Dirksen. Alles ligt nu weer mooi vlak in een zand-cement bed, rondom afgewerkt met opsluitbanden. Voegen hebben we in overleg zelf gedaan. Zeer kundige vakmensen, die waar nodig even in overleg gaan alvorens iets uit te voeren. Hebben alles netjes achter gelaten. Top"


Gemiddelde score: 8.6
schreef op 12 april 2017

"Jan Bosch heeft de voorbereidingen gedaan van het project en dit is uitstekend verlopen. Alles is goed gepland en de verwachtingen zijn vooraf goed afgestemd waarbij er duidelijk afspraken zijn gemaakt. Daarnaast bieden ze uitstekende communicatie en houden ze je continu op de hoogte. Het personeel is zeer vakkundig en heeft aandacht voor de persoonlijk situatie. Bij constateren van plaatselijk problemen gaan ze deze niet uit de weg en vinden ze een passende oplossing. Er is een terras aangelegd met keramische tegels wat schitterend gelegd is. Het is een zeer prettige manier van samenwerken geweest en een uitstekend resultaat! Aanbeveling voor iedereen!!"



Gemiddelde score: 9
schreef op 15 maart 2017

"De afgelopen twee dagen is onze achtertuin bestraat met ongeveer 40 m2 tegels. Het werk is snel en netjes uitgevoerd door de medewerkers van Dirksen. Dankzij de vakkundigheid van de medewerkers is het een schitterend resultaat geworden ondanks het feit dat het niet de gemakkelijkste tegels waren om te leggen en er redelijk wat zaagwerk bij kwam kijken."


Gemiddelde score: 8.8
schreef op 10 maart 2017

"Uitstekende service, snel, terrasvloer zo glad als een biljartlaken, schoon opgeleverd"


Gemiddelde score: 9
schreef op 23 februari 2017

"februari 2017 Wij zijn geweldig in ons sas, met ons nieuwe dakterras. Vakbekwame mannen legden volgens de regels, Prachtige keramische tegels. In regen en wind, in de modder op het dak, voelden zij zich prima op hun gemak. Twee dagen sjouwden en zwoegden zij voort, dus aan ieder die dit hoort: Hulde aan dit topbedrijf, Bij Dirksenbestratingen moet u zijn, dat staat voor ons buiten kijf."


Gemiddelde score: 10
schreef op 16 december 2016

"We wilden heel graag castle stones of iets vergelijkbaars in onze hal en bijkeuken laten leggen. Op zoek naar een bedrijf die klinkers binnen kan leggen, kwamen we bij Dirksen Bestratingen uit. Fijn bedrijf met een breed assortiment binnen klinkers. Doordat we ook vloerverwarming onder de klinkers hebben, zitten we er deze winter lekker warmpjes bij! Bedankt voor jullie vakwerk, ga zo door heren!"


Gemiddelde score: 9.4
schreef op 05 december 2016

"Enkele jaren geleden heeft Dirksen bestrating tot onze volle tevredenheid de oprit naar ons huis van nieuwe tegels voorzien. De afgelopen week hebben zij nieuwe tegels gelegd op het pad aan de zijkant van onze woning. Een werk waarbij het nodige hoogteverschil moest worden overwonnen en waarbij veel tegels passend moesten worden gezaagd. De prettige en deskundige wijze waarop Jan Bosch ons heeft geadviseerd in de voorbereidingsfase, met als uitkomst een heldere offerte en de vakkundige en zorgvuldige manier waarop door Albert Jan en Gerjan het werk is uitgevoerd, hebben er voor gezorgd dat wij ook deze keer bijzonder zijn ingenomen met het eindresultaat! Een welgemeend compliment aan de mannen van Dirksen bestrating voor hun vakmanschap en prettige wijze van omgaan met de klant is daarom op zijn plaats. Twee keer een positieve ervaring, voor ons een goede reden om Dirksen bestrating van harte aan te bevelen!"


Gemiddelde score: 10
schreef op 29 november 2016

"In februari-maart 2015 hadden wij onze achtertuin laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. De tegels zijn heel netjes gelegd zoals wij het hebben wilden. Keurig gedaan!! Vooraf hebben we met de heer Jan Bosch het e.e.a. besproken, op een heel prettige manier. Denkt mee aan oplossingen en voert ze vakkundig uit. Wij zijn zeer tevreden v.w.b. hun goede service en garantie betreft."


Gemiddelde score: 9
schreef op 29 november 2016

"Uitstekend werk!"


Gemiddelde score: 8.4
schreef op 01 november 2016

"Vakmensen! Zeer goed advies over waterafvoer en het plaatsen van keramische tegels. Verder ook zeer flexibel tijdens de realisatie van het project."



Gemiddelde score: 9.6
schreef op 18 oktober 2016

"Wij hebben bij vier bestratingsbedrijven offertes aangevraagd, om voor ons de voor -en achtertuin te voorzien van keramische tegels. Nadat we met alle vier gesproken hadden bij ons thuis, hebben wij besloten om met Dirksen bestratingen verder te gaan en het is achteraf gebleken dat dit de juiste beslissing is geweest. Wij hebben met Jan Bosch tijdens het eerste gesprek onze wensen kenbaar gemaakt en het is dankzij het vakmanschap van Andre en Harold nog mooier geworden dan we hadden verwacht. En daarom zou ik iedereen die een betrouwbaar bedrijf zoekt, Dirksen Bestratingen willen aanbevelen. Heren bedankt."


Gemiddelde score: 10
schreef op 08 oktober 2016

"Op zoek naar een bestratingsbedrijf dat net iets meer kon dan tegels op een rijtje in het zand leggen kwamen we uit bij Dirksen. Hier werd prima mee gedacht en meegekeken met wat er mogelijk was op de 2 patio's naast ons huis, waar tegels zwevend gelegd moesten worden vanwege de afwatering. Klus prima uitgevoerd en ook de door ons gevraagde elektro technische werkzaamheden perfect gedaan. Én geen verrassingen achteraf, ook dat is erg prettig. Verder een heel aangenaam contact en prettig team om mee te werken. Kortom, zeker aan te raden."


Gemiddelde score: 8.4
schreef op 25 september 2016

"Zeer deskundig geholpen, vakkundig bestraat en door de mannen goed meegedacht en prachtig afgewerkt."


Gemiddelde score: 9.6
schreef op 14 september 2016

"Voor de tweede keer zijn wij teruggekomen bij dirksen bestrating voor de aanleg van ons laatste stukje bestrating met betontegels. Evenals vorig jaar, toen een ander deel van ons terras gelegd werd, werd ook dit keer de bestrating uitstekend gelegd. De moeilijke opgave werd door de vakmensen gezien als een persoonlijke uitdaging. Het werd een examenstuk met een dikke tien voor het resultaat. De uitvoerders waren zeer goede vakmensen maar ook heel klant vriendelijk en uiterst beleefd en aanstekelijk opgegewekt. Er is niet alleen een goed stuk werk verricht maar ook werd alles keurig opgeruimd en aangeveegd. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan omdat ik er nu twee keer ontzettend veel plezier aan heb beleefd. Zo goed dat kan geen toeval zijn, dat zijn ze met Jan Bosch als stimulator. Iedereen mag bij ons het resultaat komen bekijken!!"


Gemiddelde score: 9
schreef op 12 september 2016

"Super prettig zakendoen. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Prachtige TerraTops terrastegels aangelegd. De mannen hebben de tegels gelegd alsof ze een woonkamer aan het betegelen waren. Werkelijk waar een super resultaat!"


Gemiddelde score: 10
schreef op 05 september 2016

"Voor bestrating komen we steeds terug bij Dirksen. De verhouding prijs kwaliteit is altijd goed. Tevens is het fijn werken met dezelfde mensen die hun vak verstaan. Zeker aan te bevelen."


Gemiddelde score: 8.8
schreef op 30 augustus 2016

"Keurig bestrating aangelegd; zeer netjes gewerkt."


Gemiddelde score: 9.8
schreef op 29 augustus 2016

"Alles is keurig verlopen."


Gemiddelde score: 6.6
schreef op 17 augustus 2016

"Denken mee in oplossingen, zeer klantgericht, uitstekende vakmensen"


Gemiddelde score: 9.6
schreef op 25 juli 2016

"Wij zijn zeer tevreden over het meedenken met ons en het ontwerpen van onze achtertuin door Jan Bosch. Een welverdiende pluim voor het koppel stratenmakers die de bestrating en de bloembakken gemaakt hebben. Probleempjes werden in overleg direct opgelost. Ondanks de soms forse regenbuien bleven ze ijverig aan het werk. Ook zijn wij zeer tevreden over de manier, waarop zij dagelijks en aan het einde van de klus alles opruimden. Zelfs de poort en de parkeerplaats werden keurig geveegd. Ga zo door!"


Gemiddelde score: 9
schreef op 07 juli 2016

"Na eerdere prima ervaringen met kunstgras en bestrating hebben we een nieuw stuk bestrating ook weer door Dirksen laten doen. De planner en de mannen die het stenenwerk doen denken mee en doen met passie en plezier hun werk. En wij hebben daar nu weer heel lang veel plezier van."


Gemiddelde score: 8.6
schreef op 07 juli 2016

"In de afgelopen 3 dagen is onze tuin opnieuw betegeld. De uitvoering werd gedaan door vaklui die ook meedachten en met voorstellen kwamen om bepaalde dingen op de beste/mooiste manier op te lossen / af te werken. Vanaf A ( intake/inmeten ) tot met Z ( laatste tegel ) ben ik 100% tevreden."


Gemiddelde score: 9.4
schreef op 06 juli 2016

"Prima bedrijf alle afspraken nagekomen en Jan Bosch en zijn mensen leveren in alle opzichten kwaliteit!!!"


Gemiddelde score: 9.2
schreef op 30 juni 2016

"We zijn heel erg tevreden voor zowel het meedenken als de uitvoering ! Het resultaat is een prachtige oprit en voortuin."


Gemiddelde score: 9.6
schreef op 27 juni 2016

"Zowel voor als achtertuin laten bestraten. Helaas moest door een productie fout bij tuin visie, alles er weer uit. Jan Bosch heeft alles goed geregeld en wij kunnen nu genieten van een mooie tuin. Ook de tegelleggers krijgen mijn complimenten. Al met al is de klant koning en wordt er altijd, indien nodig, naar een oplossing gezocht naar beide tevredenheid. Nu nog mooi weer"


Gemiddelde score: 8
schreef op 13 juni 2016

"We zijn heel erg tevreden over de manier waarop Jan Bosch en medewerkers ons hebben geholpen onze achtertuin opnieuw te bestraten en aan te leggen. Er werd meegedacht en er werden ideeën aangedragen die we zelf niet hadden verzonnen. Het resultaat is een prachtige nieuwe tuin waarvan we nu al genieten! De bestrating is keurig gelegd en als er obstakels waren werd dit direct met ons overlegd. Kortom; dit bedrijf is een echte aanrader! Harde werkers en prima service!"


Gemiddelde score: 9
schreef op 23 mei 2016

"Onze ervaringen zijn in één woord uitstekend. Prettige samenwerking, goede communicatie. Afspraken worden nagekomen en we zijn zeer tevreden over het resultaat."


Gemiddelde score: 8.8
schreef op 17 mei 2016

"We zijn erg tevreden over de bestrating van onze oprit en tuin. Ook zijn we erg blij met onze schuttingen die ook door Dirksen zijn geleverd en geplaatst. De persoonlijke benadering was erg prettig en we zijn door alle partijen goed geholpen. Van plan tot project een prima begeleiding! Met als basis een goede communicatie door Jan Bosch! Kortom een bedrijf waar vanuit passie wordt gewerkt!"


Gemiddelde score: 9.2
schreef op 04 mei 2016

"Goed overleg. Staan altijd klaar voor vragen. Harde werkers. Goede uitvoering."


Gemiddelde score: 7.2
schreef op 27 april 2016

"METAMORFOSE Dankzij de originele ontwerpen van onze binnenhuis- en tuinarchitect is ons bijna 100 jaar oude kleine landhuis , gelegen aan Plein 1813 in Arnhem herschapen in een droompaleisje omringd door een fraai aangelegde tuin . De oorspronkelijke tuin is in de loop van de vorige eeuw verwilderd , met veel verzakte terrassen , wild groeiende struiken en meer mos dan gras . Met een shovel is bijna 85 kubieke meter grond, stenen, mos en begroeiing verwijderd! Vervolgens zijn verschillende terrassen van fraaie natuursteen en klinkertjes aangelegd met daartussen veel ruimte voor een bonte mengeling van vaak vaste bloemen en planten. De aanleg van de terrassen en natuurstenen oprijlaan en paden is een feest om mee te maken . De stratenmaker specialisten onder de bezielende leiding van de vrolijke maar - pas op – heel serieuze Gijs doen hun job met een verbluffende professionaliteit , en …. belangrijk , veel gevoel voor humor , en dat allemaal op hun klompen ! Zó aanstekelijk dat ook de “directeur”, zoals ze mij plegen aan te spreken , naar the middle of nowhere ( Ederveen ) tuf om voor mezelf een paar klompen aan te schaffen . Een absoluut hoogtepunt vormt de installatie van de grote hoefijzervormige vijver van corten staal , via een 70 cm diepe geul , met opvallende precisie waterpas (natuurlijk ) ingegraven . De bijna 8000 litertjes water wachten vol ongeduld de eerste vissen af ; enkele kikkervisjes zijn al wel gehuisvest . Ook de haardhout opslag onder een fraai natuurstenen afdakje is een lust voor het oog , om maar te zwijgen over de stevig verankerde groene brievenbus , alles het werk van vriend Gijs en coworkers! Wij zijn dus al met al uiterst tevreden , vinden het jammer dat de klus na ongeveer een maand geklaard is , en we dus het opwekkende geklos van de klompen en de vrolijke conversatie bij vele bakken koffie en kilo’s koek moeten missen !"


Gemiddelde score: 10
schreef op 25 april 2016

"L.S. Het resultaat is nog mooier dan ik mij voorgesteld had. Het is keurig gelegd en waar er probleempuntjes waren, ging dat steeds in goed overleg. Ook de buren waren enthousiast. Hartelijk dank, Ineke Allis-Sicherer"


Gemiddelde score: 8.2
schreef op 25 april 2016

"Zeer goede ervaring. Fijne meedenkende mensen, zowel vooraf als in de uitvoering!"


Gemiddelde score: 9.2
schreef op 25 april 2016

"Wij zijn erg goed en deskundig geholpen met uitzoeken van en aanleggen van onze nieuwe tuin. De aanleg is tot in detail uitgevoerd zoals wij het zelf wilde hebben, door een fijn stel mensen. zij gingen zelfs onder de slechtste weersomstandigheden verder. Als U deze YouTube link invoerd ziet U een reportage van deze tuin renovatie. bravo en bedankt. https://www.youtube.com/watch?v=syyEfWQ10iQ"


Gemiddelde score: 9
schreef op 25 april 2016

"Zowel met het leggen van een terras, als het verplaatsen en monteren van de schutting/poort een positieve ervaring. Prettig personeel met deskundigheid waardoor de klus snel werd geklaard."


Gemiddelde score: 9.6
schreef op 12 april 2016

"Geweldig bedrijf! Zou zo weer onze tuin laten bestraten"


Gemiddelde score: 9
Offerteaanvraag

Vraag uw offerte aan via het onderstaande formulier

Nu aanvragen

Contact
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
T. 0318 - 462 067
info@dirksenbestratingen.nl
Waarom Dirksen Bestratingen?
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Exclusieve ontwerpen
  • Deskundig advies
  • Heldere afspraken
  • Enthousiast personeel
  • Vakbekwame medewerkers
  • Complete tuinaanleg
  • Garantie en service
Volg ons op Facebook!
230