Ons werk, dat past in uw straatje!

Lees klantbeoordelingen

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9! Lees in de reviews waarom.

Neem contact op

T. 0318 - 462 067
E. info@dirksenbestratingen.nl

Dirksen Bestratingen

Stratenmakersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar is Dirksen Bestratingen actief in de tuinaanleg. Door deze ervaring kunt u rekenen op een vakkundige aanpak en op de hoogste kwaliteit. 

Keramische buitentegels
U wilt een onderhoudsvrij terras? Dan leggen wij voor u keramische tegels op de juiste manier. In een speciale gestabiliseerde ondergrond en ingevoegd met voegmortel, krijgt u een onkruidvrij, kleurvast en exclusief terras met een lange levensduur.

Uitdagend straatwerk
Hoogteverschillen? Een combinatie van verschillende materialen? Of een terras met een creatief legverband? Wij gaan de uitdaging aan! Met onze ervaring en ons enthousiasme gaan we uitdagend straatwerk niet uit de weg. We doen extra ons best om er iets moois van te maken!

Complete tuinaanleg
Naast terrassen, opritten, looppaden en ander bestratingswerk kunt u bij ons terecht voor schuttingen en tuinafscheidingen, kunstgras, vlonders en vijveraanleg. Een complete tuinaanleg is dus geen enkel probleem voor Dirksen Bestratingen!

Missie Dirksen Bestratingen

Onze missie is "Alles in het werk stellen om u zo veel en zo lang mogelijk van uw tuin te laten genieten". Wij willen bekend staan als een betrouwbaar bedrijf, dat uitermate goed in staat is de tuinwensen van klanten te realiseren.

Wat wij beloven

  • Uw wensen staan centraal
  • Inspiratie & advies
  • Heldere afspraken
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Vakbekwame mensen
191