Ons werk, dat past in uw straatje!
Openingstijden showtuin

Maandag t/m vrijdag:
08.00 - 17.00 uur

Zaterdag (op afspraak):
08:00 - 15.30 uur

Klant aan het woord

Benieuwd hoe onze klanten ons bedrijf en ons geleverde werk beoordelen? Klik dan hier!

Neem contact op

Dirksen Bestratingen
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
(terrein Sandro Groep)

T. 0318 - 462 067
E. info@dirksenbestratingen.nl

Klant aan het woord

Wie kan ons werk nu beter beoordelen dan onze klanten?
Precies, de klant zelf! Hieronder enkele berichten die we van onze klanten hebben ontvangen:

 

"We wilden heel graag castle stones of iets vergelijkbaars in onze hal en bijkeuken laten leggen. Op zoek naar een bedrijf die klinkers binnen kan leggen, kwamen we bij Dirksen Bestratingen uit. Fijn bedrijf met een breed assortiment binnen klinkers. Doordat we ook vloerverwarming onder de klinkers hebben, zitten we er deze winter lekker warmpjes bij! Bedankt voor jullie vakwerk, ga zo door heren!"

Fam. Verweij

 

"Toen we opnieuw met onze tuinstoel door het gras zakten, besloten we toch om na te denken voor een terras naast ons chalet. Dirksen Bestrating hadden we al een paar maal gezien tijdens onze fietstocht en het zag er uitnodigend uit. Met een ontwerp in ons hoofd, reden we er spontaan naar toe. Nadat we verwelkomd waren, konden we eerst op ons zelf even rustig buiten kijken naar de vele soorten en maten stenen. Op het juiste moment kwam er een medewerker naar ons toe. We konden onze vragen over de kwaliteit en onderhoud van de stenen stellen. Tijdens een kopje koffie werd er meegedacht over het ontwerp. Wat waren onze wensen, waar kwamen de tegels te liggen en wat was het budget. Het gaf me een goed gevoel dat ze geen dure tegels wilden verkopen, maar duurzaamheid en een eerlijk advies het belangrijkste vonden. Geheel vrijblijvend werd er een offerte opgesteld voor verschillende ontwerpen. Alle kosten stonden helder en duidelijk beschreven. Deze kregen we enkele dagen na ons bezoek binnen.

Op korte termijn na ons bezoek kwamen twee zeer bekwaamde en beleefde medewerkers op de juiste datum en afgesproken tijd ons terras aanleggen. Het ziet er prachtig uit en we hebben vele complimenten ontvangen van ons nieuwe aanblik. Deze vakantie genoten we van het luxe gevoel wat Dirksen ons heeft gegeven; geen modder en stuk getrapt gras, maar een ligbed op mooie tegels in een schitterende tuin. Van ons krijgen jullie een tien!"
Hartelijke groeten mevrouw AH Korbee

 

"Wij hebben de showroom bezocht, deze locatie en de opstellingen buiten hebben een professionele uitstraling. De snelheid van de communicatie was zeer goed er werd accuraat gehandeld. Ook de opgestelde offerte was duidelijk. Dat wij voor Dirksen Bestratingen hebben gekozen is doordat de adviezen en het meedenken ons een goed gevoel gaven. Het personeel was vakkundig en representatief. Ook dachten zij goed mee en droegen oplossingen aan. Ook de nazorg was prima."
Familie Hartogsveld

 

"Dirksen Bestratingen heeft de oprit van onze nieuwbouw woning (en alle buren in ons blok) bestraat. Het resultaat is zeer netjes, de prijs was scherp en er is flexibel ingespeeld op de planning toen de oplevering van het aangrenzende straatwerk van de gemeente vertraging opliep. Wij kunnen Dirksen Bestratingen van harte aanbevelen."
Groeten Dhr. van der Meer

 

"Beeld zegt meer!" Tuinaanleg gefilmd, klik hier om deze te bekijken.
Fam. Timmer uit Leusden

 

Ik wil jullie nog even bedanken voor de geweldige samenwerking en jullie vertellen dat het er geweldig uitziet. De jongens die het aangelegd hebben verdienen een dikke pluim. Gewoon omdat ze alles in goed overleg doen en flink door werken.
Fam. Thomas, Utrecht

 

Geachte heer Bosch, beste Jan

Hartelijk dank voor het, opnieuw, sturen van een uitstekend koppel vakmensen. 
Ze hebben naar onze tevredenheid een uitstekende prestatie geleverd waren netjes en zeer voorkomend. 
Wees zuinig op zulke persoonlijkheden ze zijn het uithangbord van je firma. 
Ik heb zeer genoten van hun positieve werkinstelling en het geweldige resultaat van hun werk. 
Graag wil ik je firma graag weer inschakelen als dat nodig mocht zijn en in mijn familie en vriendenkring je blijven noemen als top bedrijf.

Hartelijke groet en tot ziens,
Cees van der Zouw

 

 

"Enkele jaren geleden heeft Dirksen bestrating tot onze volle tevredenheid de oprit naar ons huis van nieuwe tegels voorzien. De afgelopen week hebben zij nieuwe tegels gelegd op het pad aan de zijkant van onze woning. Een werk waarbij het nodige hoogteverschil moest worden overwonnen en waarbij veel tegels passend moesten worden gezaagd. De prettige en deskundige wijze waarop Jan Bosch ons heeft geadviseerd in de voorbereidingsfase, met als uitkomst een heldere offerte en de vakkundige en zorgvuldige manier waarop door Albert Jan en Gerjan het werk is uitgevoerd, hebben er voor gezorgd dat wij ook deze keer bijzonder zijn ingenomen met het eindresultaat! Een welgemeend compliment aan de mannen van Dirksen bestrating voor hun vakmanschap en prettige wijze van omgaan met de klant is daarom op zijn plaats. Twee keer een positieve ervaring, voor ons een goede reden om Dirksen bestrating van harte aan te bevelen! Hierbij enkele foto's om het mooie resultaat van de werkzaamheden door je collega's Albert Jan en Gerjan te laten zien.
Wij ( en de buren) zijn zeer ingenomen met dit resultaat !!!"

Met hartelijke groet,

Gert/Margreeth Woudsma - Maarn

 

Wilt u zien hoe klanten ons werk beoordelen? Klik dan hier!

Offerteaanvraag

Vraag uw offerte aan via het onderstaande formulier

Nu aanvragen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag (op afspraak): 08.00 - 15.30 uur

Contact
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
T. 0318 - 462 067
info@dirksenbestratingen.nl
Waarom Dirksen Bestratingen?
  • Complete tuinaanleg
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Grote showtuin voor inspiratie & advies
  • Vakmensen met oog voor detail
  • Werk van de hoogste kwaliteit
  • Heldere afspraken
  • Uitstekende service & garantie
  • Beoordeling van een 9 gemiddeld
Volg ons op Facebook!
216