Ons werk, dat past in uw straatje!
Laatst opgeleverde project
keramische-tegels-dak-terras

Op de foto's ziet u een dakterras, gerealisseerd in Santpoort-Noord. De eigenaren van dit geweldige penthouse, wilden een exclusief terras laten aanleggen met een mooie uitstraling en met zo min mogelijk onderhoud. De tegelsoort die we hebben toegepast is de Stonequartz Bergen 60x60x1.8cm. Deze keramische tegels hebben we op verstelbare dragers geplaatst. Groot voordeel van deze legmothede is onder andere dat het hemelwater mooi onder de tegels door wegloopt. Ook kunnen we het terras op gewenste hoogte brengen. Zo kunnen we de tegels tot wel 15cm boven dakbedekking plaatsen! Dirksen Bestratingen is gespecialiseerd in het plaatsen van keramische tegels op dakterrassen en balkons. In onze showtuin kunt u de vele mogelijkheden bekijken, geheel vrijblijvend. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar! 

Wilt u een dakterras laten aanleggen? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze project foto's!

Bekijk project
Gegevens

Dirksen Bestratingen
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg

T. 0318 - 462 067
E. info@dirksenbestratingen.nl

Wilt u een dakterras laten aanleggen?

kosten-dakterras-aanleggen

Dakbestrating 

Wilt u een dakterras waar u het hele jaar optimaal van kunt genieten? Dirksen Bestratingen helpt u graag bij het ontwerpen en realiseren van een mooi dakterras. In onze grote showtuin in Woudenberg kunt u veel soorten tegels bekijken en vergelijken die toepasbaar zijn op een dakterras.

Legmethode dakterrassen

Dirksen Bestratingen legt al jarenlang dakterrassen aan, gebruikmakend van verschillende legtechnieken. Zo kunnen we de tegels ''ondergrondvolgend'' of exact waterpas plaatsen. Bij de methode ''ondergrondvolgend'', worden de daktegels gelegd op rubberen tegelsdragers. Deze dragers zijn niet in hoogte verstelbaar. Wanneer we het dakterras exact waterpas, oftewel vlak plaatsen, maken wij  gebruik van verstelbare tegeldragers. Het grote voordeel van deze legmethode is dat er een ruimte ontstaat onder de tegels waaronder het regenwater (via de naden tussen de tegels) kan weglopen. Hierdoor ontstaat altijd een droog loopoppervlak. Voordeel: de tegels worden niet glad, en zijn daardoor erg onderhoudsvriendelijk!

Tegels op ons dakterras, kan dat?

Het is begrijpelijk dat u deze vraag stelt. Want kan het dak het gewicht wel dragen? Is de ondergrond wel geschikt en egaal genoeg? Worden de tegels niet glad? Hoe krijgen we de tegels naar ons dakterras getransporteerd? Wat zullen de kosten zijn voor de aanleg van een dakterras? Voor deze en andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseur!

Daktegel-soorten

Wij passen veel verschillende soorten tegels toe op het dak. Vaak adviseren we onze klanten om te kiezen voor een keramische tegel. Waarom keramische tegels? Wanneer u keramische buitentegels aanschaft, hoeft u nooit meer bang te zijn als er tijdens het barbecuen vetvlekken op uw terras druppelen. Of als u het glas wijn omgooit, dat op het puntje van de tafel stond. Het voordeel van keramische buitentegels is namelijk dat vuil- en vocht niet ín de tegels trekken. Stel dat uw glas wijn omvalt, dan gaat u er even met de dweil overheen of u laat het met de volgende regenbui van uw keramische tegels wegspoelen. Kiest u voor keramische tegels dan krijgt u dus nooit meer lelijke krassen en vlekken in uw terras. Wilt u graag meer advies? In onze showtuin hebben wij meer dan 40 soorten keramische buitentegels waar we u graag over adviseren!

 

Wilt u meer informatie over dakterrassen? EXCLUSIEVE DAKTERRASSEN

prachtig-dakterras-met-keramische-tegels
Offerteaanvraag

Vraag uw offerte aan via het onderstaande formulier

Nu aanvragen

Contact
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
T. 0318 - 462 067
info@dirksenbestratingen.nl
Waarom Dirksen Bestratingen?
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Exclusieve ontwerpen
  • Deskundig advies
  • Heldere afspraken
  • Enthousiast personeel
  • Vakbekwame medewerkers
  • Complete tuinaanleg
  • Garantie en service
Volg ons op Facebook!
231